Historie

In 1990 begon ik met installeren van alarmsystemen op de zaterdagen en vrije uren.
Die systemen werden verkocht in de elektronica winkel Radio Centrum van mijn vader in de binnenstad van Amersfoort.
Wat jaren later begon mijn broer een winkel ernaast genaamd IJzerwaren Centrum, ook zeer actief in het beveiligen van woningen volgens het “Politie Keurmerk Veilig Wonen”

autos

Door de toename in beveiliging besloten mijn broer en ik ons hierop te richten en paste de naam aan naar Centrum Security Service Amersfoort.
In 2004 ging ik verder onder mijn eigen naam Lam Inbraakpreventie en ging me verder verdiepen in de elektronische beveiliging, dit sloot goed aan op mijn opleiding MTS besturingstechniek.
In dat jaar heb ik ook geprobeerd om een prepaid meldkamer op te starten te weten “Prepaid Safe” ondanks veel inspanning is dat toen niet van de grond gekomen.

Van 2010 tot halverwege 2014 ben ik mede-eigenaar geweest van ATC Beveiligingstechniek in Baarn.
Door de stijgende online verkopen ben ik in 2014 een webshop begonnen Alarmnu.nl, hier kunnen installateurs zelf hun beveiliging bestellen.
Systemen kunnen voorgeprogrammeerd verkocht worden,  mocht het alsnog niet lukken kunnen wij gewoon de installatie verzorgen.

Vanaf 2014 ben ik ook meldkamer Siacom begonnen, de eerste automatische meldkamer in Nederland. Wat in 2004 niet gelukt was is uiteindelijk wel van de grond gekomen. Door de dagelijkse toename van aansluitingen kan ik zeggen dat dit nu een groot succes is.

Ik ben trots dat relaties vanaf 1990 ons nog steeds weten te vinden voor hun beveiliging vraagstukken, onderhoud of service.

Met vriendelijke groet,
Marco Lam