• 088 - 88 907 88
  • info@lambeveiliging.nl
  • Amersfoortseweg 121, Nijkerkerveen

Lidmaatschap

RISCO BEVEILIGING

Sinds de lancering van RISCO Cloud in 2010 heeft Risco aanzienlijke investeringen gedaan om het meest geavanceerde beveiligingscloudplatform in de industrie te realiseren, met een ongeëvenaarde gebruikerservaring en geavanceerde geïntegreerde oplossingen met toegevoegde waarde.

Aangezien Risco ernaar streeft om de beste oplossing op de markt te blijven bieden en te investeren in toekomstige plannen en ontwikkelingen, zal de RISCO-cloud (Freecontrol) niet langer een gratis dienst zijn.

Risco liep destijds voor ten opzichte van alle andere merken die nog geen mogelijkheid hadden voor een cloud dienst. Wij als installateur zijn dan ook vanaf 2010 trouw gebleven aan RISCO en begrijpen dat het realiseren, onderhouden en ontwikkelen van deze dienst niet meer gratis kan.

Voor u als relatie van ons hebben wij de volgende mogelijkheid:

Risco Cloud  (€ 29.00/ jaar),  u maakt alleen gebruik van de RISCO Cloud en wij kunnen u bij storingen helpen op afstand. Gaat u voor deze dienstverlening dan programmeren wij ook een 2de link naar ons serviceportaal zodat wij u ook bij uitval van de RISCO Cloud kunnen helpen op afstand.

RISCO / FREECONTROL CLOUD

ARITECH / ABUS / ALPHATRONICS / NETWORX / SATEL BEVEILIGING

Heeft u geen Risco alarm systeem maar een alarmsysteem van een van deze bovenstaande merken en wilt u graag gebruik maken van onze helpdesk en hulp op afstand functionaliteit, dan kunt  u in de onderstaande link uw lidmaatschap activeren.

Dit is alleen noodzakelijk als u geen verdere service en onderhoudsdiensten bij ons afneemt en als uw apparatuur ouder is dan 2 jaar.

Lidmaatschap Lam Beveiligingstechniek

Heeft u vragen welke dienstverlening voor u geschikt is neem dan gerust contact met ons op.

Resultaat 13–14 van de 14 resultaten wordt getoond